Om Malerejser.dk - og interessegruppen bag kunst, kultur, tegne og maleoplevelser for alle tegne & maleglade

Vi er en gruppe kunst, tegne og maleinteresserede piger, der er fundet sammen om at dele vores glæde ved at tegne og male akvarel og akrylmaleri på rejser i ind og udland med hinanden og andre, der har lyst til at være med. Hvortil og hvornår vi har rejst, hvad vi har tegnet, malet og oplevet sammen kan studeres på denne hjemmeside - ligesom vores fremtidige ønsker kan ses.

Hjemmesidens kontaktperson Lisbeth Boes, der er danskamerikaner og efter mere end 40 års arbejde i San Francisco bor på skift i San Fransisco og Danmark. 

Om rejserne:
Selv om det først og fremmest er motivrigdommen og mulighederne for at arbejde med tegning og maling, der er fokus på, når lokaliteterne vælges - så tages der også højde for, at stederne skal byde på andre og spændende oplevelser. Derfor kan ledsagere eller andre interesserede, der ikke deltager i selve kurset sagtens være med. F.eks. ved selv gå ud og male og tegne eller opleve det lokale liv på egen hånd.
I Kas er der fine muligheder for dykning, paraglidning, sejlture og udflugter til de mange arkæologiske minder fra den lykiske periode. I Dalyan er der gode muligheder for at studere skildpadder til lands og vands, vandre el. cykle i den smukke omegn.

Om rejserne til Tyrkiet:
Rejseselskabet www.detur.dk, der er medlem af rejsegarantifonden er teknisk arrangør og har ansvaret for flyrejse, transfer til/fra rejsemål og ophold på hotel.
Rejse og ophold er dermed omfattet af reglerne om dækning af pakkerejser i.h.t. bestemmelserne i rejsegarantiloven. 
Afbestillingsforsikring og rejseforsikring er på eget ansvar og kan købes hos eget forsikringsselskab.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Hanne Larsen | Svar 23.10.2013 10:51

Har været inde på jeres hjemmeside, men kan ikke helt finde ud af, hvor I holder til og hvor I mødes + arrangementer i 2014?
På forhånd tak.
mvh
Hanne

Elly 24.10.2013 00:18

Hej Hanne. Har du kigget de øvrige sider igennem? Lige nu er der planlagt minimaleferie på Hjerl Hede i april og maleferie i Kas igen i uge 39 i 2014. Vh Elly

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.06 | 13:44

Yes,🤗 Jeg er med Elly ! Lyder fantastisk !!! Knus Mette

...
11.07 | 23:38

Hej Annette
Der er desværre ikke flere pladser på rejsen til Kas. Vil du kontaktes, hvis der bliver afbud.
Vh Elly
malerejser@hotmail.com

...
08.04 | 15:16

Vedrørende. Rejse i september. 2016. Er der plads på turen, og hvad er prisen.
Mvh Annette Frandsen, gumme2@ofir.dk

...
24.10 | 00:18

Hej Hanne. Har du kigget de øvrige sider igennem? Lige nu er der planlagt minimaleferie på Hjerl Hede i april og maleferie i Kas igen i uge 39 i 2014. Vh Elly

...
Du kan lide denne side